vrijdag 4 september 2015

Gastenreviews april - juli 2015

Door onze gasten in het gastenboek geschreven:

21 april 2015
Beste Netty en Kees,
Hartelijk dank voor de ontvangst in jullie prachtige B&B! Alles is erg goed verzorgd. De kamer is mooi, schoon en comfortabel. Wij hebben werkelijk genoten. Jullie wonen in een zeer mooie omgeving. Oirschot is schattig en 'De Verwennerij' erg lekker. Bedankt voor de tip.
Wij hopen nog eens terug te komen.
Annie

Beste Netty en Kees,
Wat hebben we genoten. De prachtige tuin, de mooie omgeving, de heerlijke kamer en het oh zo leuke Oirschot. We zijn gisterenavond nog even richting legerbasis gereden. Het bordje 'Pas op voor overstekende tanks' zie je in Rotterdam niet.
Thuis zullen we nog nagenieten onder het genot van een heerlijke Prosecco.
Nu zullen jullie misschien niets aan badeendjes hebben (of misschien wel) maar er zal over enkele weken wel iemand komen die ze geweldig zal vinden!
Wie weet tot snel,
Liefs, Stephanie Vernooy

24-27 april 2015
Dat is wat we nodig hadden, even bijtanken op een rustige plek als dit. Wij hebben genoten. dank voor jullie goede zorgen.
Anja & Christina

30 april - 2 mei 2015
Hoe fantastisch om na een lange ontspannende maar vermoeiende dag terug te komen en lekkere hapjes terug te vinden.
Ook de badeendjes die plots in de badkamer stonden hebben voor ontzettend veel badplezier gezorgd bij onze dochter.
Dank u wel!
Jonas, Romina & Cézanne

7 - 10 mei 2015
Onze zoon trouwde op 8 mei. Hij kwam hier ontbijten, omkleden. Onze dochter met man en kind (bijna 1,5 jr) in Aurora, wij in Solaris. 1 Nacht bleef nog een dochter bij ons, 2 mensen met een dieet, 1 met allergie voor parfum e.d., extra aanloop, het kon allemaal. Badeendjes, bloemen, verrassend ontbijt.
Hartelijk, goede zorgen, fantastisch!
Marcel en Christien

17 mei 2015
Beste Netty en Kees!
De afgelopen drie dagen waren voor ons een heerlijke en ontspannende ervaring. We hebben genoten van jullie prachtige tuin, luxe kamer en het super ontbijt dat in de ochtend door gastvrouw Netty met een glimlach werd uitgeserveerd.
Jullie B&B is een echte aanrader voor iedereen die de prachtige omgeving van Oirschot beter wil leren kennen in combinatie met een luxe verblijf op een toplocatie als Carpe Diem!
Dank voor alles.
Linda en Peter
24 mei 2015
Om ergens de beste van Nederland in te zijn is heel moeilijk te bereiken, om de beste te blijven is nog veel moeilijker. Volgens ons zijn jullie daar flink mee bezig. Een topprestatie op een toplocatie. Voor ons was het een fantastische plek om terug te kijken op onze eerste 40 jaar huwelijk. Aangeboden door onze (schoon)zuster en zwager was dit in alle opzichten een prachtig cadeau. Allen dank hiervoor. We wensen jullie in dit mooie Brabant nog vele jaren een topprestatie toe, in een goede gezondheid.
Antie, René, Hennie, Geert

24 mei 2015
Alvast bedankt voor de fijne ontvangst!
M & S

26 mei 2015
Beste Netty en Kees.,
Mieke schreef het al meteen bij onze aankomst dat we hier zo fijn onthaald werden. Dit zette zich verder gedurende de rest van ons verblijf.
Onze toppers:
- een kamer met alles erop en eraan
- een tuin om in weg te dromen
- zicht op de wilde bloementuin
- een gereserveerde gastvrouw, vriendelijk en zeer attent
- een gastheer die even een praatje kwam maken
We maken zeker promotie voor deze B&B. We hebben genoten van ons verblijf en de omgeving.
Liefs, Mieke en Siggie

P.S. wat fijn dat we een lekkere verrassing vonden na onze wandeling
Jullie hebben oog voor detail
Eindelijk een B&B met voldoende kapstokken

Beste Netty en Kees
Wij hebben genoten van deze B&B. In een woord geweldig. Wij zullen het zeker in Den Helder in geuren en kleuren vertellen. Zeker voor herhaling vatbaar.
Hartelijke groeten,
Piet en Henny

Juni 2015
Met recht een dikke pluim!
Dit was het verjaardagscadeau voor mijn 70ste van mijn dochter. We hebben genoten. Wel te kort maar wie weet komen we nog eens terug.
Groeten uit Maastricht en Zierikzee
Annelies en Sanne

Juni 2015
Ook voor ons als 30-ers is het geweldig om hier te verblijven. We hebben het top gehad, mede dankzij jullie gastvrijheid in jullie mooie B&B. Heel veel succes in de toekomst en wellicht tot ziens. Marielle, Colinda, Linda, Lenneke, Bregitta

1 juli 2015
Beste Netty en Kees
Om zo ontvangen te worden tussen een zee van bloemen in een prachtige kamer met een ontbijt dat met veel variatie met liefde werd klaargemaakt en bovenal de spontane gastvrijheid waarin ook jullie indrukwekkende levensverhaal in doorstraalde, heeft ons zo vlak voor ons 55 jarig jubileum heel veel geluk gegeven. Geluk dat een positieve bijdrage zal leveren aan het herstel van Jeltje haar depressie. Dank voor alles.
Pieter en Jeltje

3 juli 2015
Beste Netty en Kees
Bedankt voor de goede zorgen. We hebben genoten van de aandacht, het heerlijke ontbijt en de extra's. Voor herhaling vatbaar. Zeer mooi appartement met goede voorzieningen. Je kan hele mooie fietstochten maken vanuit hier.
Bedankt en tot ziens,
Rogier en Mieke

4 juli 2015
Beste Netty en Kees
We hebben genoten van ons weekend in jullie B&B. Jammer dat mijn ouders niet meekonden, maar hopelijk kunnen we snel nog een keer terugkomen. We hebben lekker geslapen, ontbeten en gefietst en vanwege de warmte ook nog lekker gezwommen.
Bedankt, we waren echt toe aan een relaxed weekend en dat hebben we gehad. Tot gauw,
Cees en Helma
P.S. een fijne 60e verjaardag in juli!

Beste Netty en Kees
We hebben het weer fijn gehad. Lekker geslapen en genoten van het ontbijt.
Prachtige kamers en fijne bedden. Bedankt voor alles.
Lieve groeten, Rinus en Leny

12 juli 2015
Beste Netty en Kees,
Net zoals 5 jaar geleden hebben we super genoten van ons verblijf in jullie B&B. Netty is een fantastische gastvrouw die haar gasten verwent met een heerlijk ontbijt. Ook het 'afzakkertje' was een heel leuke attentie. Toppie!
Ook mijn ouders vonden het een superleuke ervaring. Hopelijk komen we nog eens terug.
Doe vooral zo verder.
Veel liefs vanwege Michel, Christiane, Jonas, Mathis, Cindy

18 juli 2015
Beste Netty en Kees
Wat hebben we deze dagen vaak gezegd: dit is een oord om nooit meer weg te gaan.
Deze uitspraak houdt alle complimenten in die jullie toekomen. Echt super.
Liefs van Miep, Gerard, Nel, Cees

20 juli 2015
Ons tweede verblijf in Carpe Diem zit erop. Was weer al heel fijn! Een top ontbijt. Echt om van te genieten. Dank voor alles.
Martine

23 juli 2015
Beste Netty en Kees
Hartelijk dank voor jullie gastvrijheid. We hebben erg veel genoten van onze dagen hier in jullie B&B. De prachtige omgeving, mooie fietstochten gemaakt en niet te vergeten de verwen-ontbijten. Heerlijk! In een woord geweldig.
Jac en Frieda


Geen opmerkingen:

Een reactie posten