woensdag 9 april 2014

Gastenreviews maart 2014
Geplaatst op de website van Bed & Breakfast Nederland

Positieve ervaringen
Mooie locatie met vriendelijke gastvrouw. Ruime kamer ,grote badkamer en heerlijk ontbijt.

Verbeterpunt(en)
Niet kunnen bedenken
Mara 


Positieve ervaringen
Het was een groot feest.
We voelden ons ontzettend welkom en verwend.
Koffie met lekkers bij aankomst. Een prachtige kamer, heerlijk bad en bed. Zicht op een mooie tuin en 's Morgens een fantastisch ontbijt.
We waren er maar een nachtje en vonden het veel te kort.

Verbeterpunt(en)
De weg langs het huis is geen pluspunt, maar wij hadden er geen last van. 
meijvogel 
Positieve ervaringen
Aardige mensen, persoonlijke aandacht 

Siderius uit Maarssen
Geplaatst in ons gastenboek
Wat een verwennerij hier, het 5 sterren ontbijt, ik kan eraan wennen. Het uitzicht ook als je net wakker wordt. Bedankt voor de hartelijkheid en de gastvrijheid. Ons damesweekendje is zeer geslaagd mede daardoor.
Nel, Nienke en Mara
Wat een weelde! Heerlijke hapjes bij aankomst, super-de-luxe ontbijtjes, een supermooie badkamer, lekkere bedden en goede tips voor de omgeving. Ook de restaurantweek-tip voor La Fleurie in Oirschot was een goede. Voor een leuke prijs hebben we zalig gegeten. Dank voor de goede zorgen. We hebben een super relaxed vriendinnenweekend gehad en zullen dit adresje zeker onthouden! 

Lonneke en Madelon
Beste Netty en Kees, 
Onze 1e x in een B&B was een superervaring. Ik geloof niet dat we nog eens voor een hotel kiezen. We voelen ons echt 'in de watten gelegd'. We zullen dit plekje zeker aanbevelen bij anderen en zelf nog eens terugkomen. Ga zo door!
Hartelijke groet, Arthur en Leonie.

Beste Netty,

Ik heb genoten van alle luxe en de heerlijke ontbijtjes. Veel dank voor de goede zorgen en de borrelhapjes. Een prachtig initiatief om mensen te laten meegenieten van jullie mooie plek en zelfgemaakte producten.
Veel succes met Carpe Diem, geniet en pluk de dag.
Lieve groet, Niels

Beste Netty en Kees, 
We hebben bij jullie een heerlijk weekend mogen doorbrengen. Jullie zijn heel gastvrij en vriendelijk. Een mooie gezellige kamer met prima bedden. Alle verwendingen: toiletartikelen van Rituals, De extra hapjes en die heerlijke ontbijtjes. Daar hebben we echt van genoten. De diners waren ook heel goed. Ja, wel veel eten! Het weer was geweldig. Dus heerlijk gefietst en ook op het terras kunnen ontbijten en borrelen. Wat wil een mens nog meer?
Wat lief dat Boud voor zijn verjaardag asperges kreeg! Daar gaan we van genieten. Nog nooit zo vroeg in het jaar.
Groetjes van Boudewijn & WillemienGeen opmerkingen:

Een reactie posten