donderdag 27 februari 2014

Gastenboek januari/februari 2014Beste Netty & Kees,
Hartelijk dank voor de uitgebreide service!
Het ontbrak ons aan niets voor een fijn verblijf. Wij hebben, dankzij jullie een onvergetlijke jaarwisseling gehad. Onze dochter  heeft het ontzettend leuk gehad omdat zij mee mocht helpen met het voeren van de geit en de kippen. Veel succes met jullie geweldige Bed&Breakfast.
Hartelijke groeten van Wilco, Henriette & Kirsten.
p.s. van Kirsten een knuffel aan geitje Bella (Kirsten vond dat onze geit een naam moest hebben en 'doopte' haar Bella)
Dag Netty en Kees,
Heerlijk om het nieuwe jaar te beginnen met een minivakantie bij jullie. Zo kunnen we er weer even tegen. Hartelijk dank voor de goede zorgen.
Hendrik en Els
Lieve Netty en Kees,
Het is me een waar genoegen om jullie B&B Carpe Diem te leren kennen. Mijn gevoel (fantasie, gastvrijheid en omgeving) zijn uitgekomen. Bij aankomst voelde ik me direct thuis. Prachtige B&B!! Uitzicht - natuur - kippen - bok (is een geit) - wijngaard - vijver - schitterend allemaal.
Gister - het welkom - een uitje - Oirschot gezien vanaf de beroemde (skyline van Oirschot) St. Petrusbasiliek. Rondleiding met gids door de basiliek - orgelspel - en dan het ritje door de natuur, op naar de Kapel van de Heilige Eik heeft mij - met het aansteken van de kaarsjes - tot tranen geroerd. 
Daarna naar het verlichte centrum van Oirschot voor een heerlijk gezellig diner naast het stadhuis in restaurant De Burgemeester.
Sara
Lieve Netty en Kees,
Wat een heerlijke plek. Al dat moois binnen en buiten en jullie als de perfecte gastvrouw & -heer.
Mooi om jullie zo thuis te zien in dit mooi stukje Brabant en zo veel al te weten over Oirschot. We hebben heerlijk achterover kunnen leunen en ons laten verwennen. Want dat kunnen jullie!
Karin en Peter


Beste familie Rook/Ham,
Uw B&B is in één woord fantastisch. Modern van inrichting, smaakvol, van alle gemakken voorzien en heel sfeervol. Bovendien is de prijs-kwaliteitverhouding zeer goed te noemen. De ligging van het pand en de omgeving is prachtig. Dank voor uw goede zorgen. We komen beslist nog eens terug.
Met veel groeten,
Willem en Metje


Dear Netty and Kees,
It was an excellent experience being here. You have a wonderful place and we enjoyed it. I hope that we will see eacht other again. 
Kate & Stefano


We hebben echt heerlijk genoten in deze prachtige B&B!
Alles is tot in de puntjes geregeld. Onze complimenten daarvoor.
Bedankt voor de verwennerij.
Liefs, Willem en Jane


SUPER!
Wat een verwennerij. Genoten van jullie gastenverblijf en omgeving.
Bedankt,
Klarie en Betty


Wat een verwennerij hier, het 5 sterren ontbijt, ik kan er aan wennen.
Het uitzicht ook als je net wakker wordt. Bedankt voor de hartelijkheid en gastvrijheid. Ons damesweekendje is zeer geslaagd mede daardoor.
Nel, Nienke en Mara


Fantastische B&B. Mooie kamers op een top locatie! Ontbijt is erg goed verzorgt, met veel producten uit eigen tuin. Overal is aan gedacht.

W. Kralt uit Leiden 
Super. heel gastvrij en met smaak ingericht.
Prachtige omgeving.
L.J.Roubos uit Soest


Geen opmerkingen:

Een reactie posten