vrijdag 17 januari 2014

Gastenboek oktober 2013

Beste Netty
Een bed & breakfast die een dikke tien verdient! We hebben heerlijk genoten in een perfecte kamer met perfect ontbijt en perfecte gastvrouw. Dank ook voor de leuke tips die wij hebben ontvangen. Hartelijke groeten

Erik en MaaikeHet was super....we zijn enorm verwend. Bij aankomst met een hapje en drankje en het ontbijt was geweldig! Dank je wel!

Ruud en LeonieNetty,
We hebben ons zeer verwend gevoeld bij jou, dank daarvoor.

Marja en ErnoHartelijk bedankt voor de goede zorgen, die we mochten ontvangen. Het ontbijt, de kamer, de tuin, alles was weer super..We komen zeker nog een keer terug, maar....wel graag beter weer op zondag.

Bram en LenekeWe hebben erg genoten van ons verblijf hier. Super ontbijt elke ochtend en mooie schone kamer. Ook attente tussendoortjes, kan niet beter. We komen in de zomer zeker nog een keer voor een mooie fiets- en wandeltocht.

Lisa en WesleyBeste Netty
Even onthaasten. Dat was ons doel en dat is gelukt. Wat een verwennerij!! We hebben genoten, heerlijk bad met lekkere Rituals producten...super bedden en top ontbijt.
Hartelijk bedankt, tot ziens

Herman & DianaBeste Netty
Bedankt voor de gastvrijheid. We hebben genoten deze 2 dagen. Lekker ontbijtjes gehad. Heerlijke bedden en lekker ontspannen in bubbelbad.
Groetjes,

Leon en JoséeIn Carpe Diem is het echt goed toeven! Wat een luxe, vriendelijkheid, mooie omgeving en heerlijkheden. Voor ons een eerste kennismaking met B&B en als we de voorgaande verhalen mogen geloven, gaan zo'n fijne B&B als Carpe Diem niet snel vinden. Nu ja, dan komen we toch gewoon nog eens hier?! Netty en Kees, bedankt voor het heerlijke culinair arrangement. Uiteraard een Like op Facebook
Groeten

Bert en SuzanneBedankt voor het heerlijke weekend. Enorm verwend met het lekkere ontbijt en de lekkere hapjes. Ook de kamer is super!
Groetjes,

Hans en AnnekeHeerlijk was het. Pure verwennerij. 

Jeroen en Naomi

Geen opmerkingen:

Een reactie posten