vrijdag 17 januari 2014

Gastenboek mei 2013

Beste Netty & Kees
Wij hebben genoten de afgelopen dagen. Jullie mogen met recht trots zijn op jullie mooi Bed & Breakfast. Een 4-sterren hotel kan nog een voorbeeld aan jullie nemen, aan jullie ontbijt. Gewoon heerlijk en gevarieerd. Ook omdat wij de omgeving nog beter willen verkennen maar zeker om te kijken hoe jullie prachtige tuin zich gaat ontwikkelen graag tot ziens. Hartelijk dank voor jullie gastvrijheid.
Liefs,

René & Saskia

p.s. en genoten van de heerlijke capoIn één woord: fantastisch!

JanBedankt voor de goede zorgen.

Frank & MoniqueTja, wat moet je verzinnen om hier op te schrijven? Je vervalt automatisch in herhalingen omdat alles klopt en tot in de perfectie is verzorgd. Een fantastische gastvrouw die je het gevoel geeft dat je welkom bent. Het was weer heerlijk, bedankt voor alles.

Liesbeth en AlbertEen leuk, gezellig en rustig verblijf. Bedankt voor de gastvrijheid.

HananeBeste Netty en Kees
Zelfs maar 1 nacht en ochtend zijn hier de moeite waard. Maar....veel te kort. Dus, ga vooral zo door en tot de volgende keer.

Karen en RobWij hebben genoten van Carpe Diem! Een heerlijke plek om te onthaasten en bij de tanken. Alles was top! Bedankt!
Groetjes,

Nico en MarionNetty en Kees,
Wat hebben jullie een heerlijke B&B op een prachtige plek. We hebben genoten van het 'super'ontbijt met het verse fruit, de smoothies en de lekkere broodjes. Netty, je bent hartelijk, vriendelijk en vertelt met veel passie over jullie mooie 'stekkie'. We zijn blij dat we hier geweest zijn. Tot ziens.

Nel en Peter
Geen opmerkingen:

Een reactie posten