donderdag 16 januari 2014

Gastenboek mei 2012

We hebben ontzettend genoten. En wat een vriendelijke ontvangst. En wat een mooie kamer met goede bedden. En een prachtige badkamer. Het ontbijt was voortreffelijk. Van de omgeving veel gezien. We komen zeker nog een keer terug.
Hartelijk dank voor de goede zorgen en service.
Met vriendelijke groeten,

Henk en RiaHeerlijk ontspannen en genieten begint met een verblijf in jullie mooie en gastvrije B&B. De 'kunst' van het ontvangen is door jullie uitgevonden! Dat verdient een groot compliment.
Dank, vriendelijke groet,

Rob en ImeldaWij hebben een fantastische vakantie gehad mede dankzij jullie droom-B&B en de geweldige gastvrije verzorging. We hebben met volle teugen genoten van alles wat mijn Brabantse land te bieden heeft en in het bijzonder Oirschot en omgeving. Het doet de naam van jullie B&B "Carpe Diem" alle eer aan: Elke dag hebben we met beide handen geplukt.
Met pijn in het hart moeten we weer vertrekken, en met weemoed zullen we terugdenken aan jullie, Carpe Diem en natuurlijk ook de beestenboel.
Bedankt!

Hans en Vickie

Thank you so very much for the wonderful tray. I enjoyed myself here in Holland, more so this time because of your kindness & hospitality. Hans and I will certainly recommend this B&B!
P.s. will miss the fur babies

Vickie

En in het gastenboek op onze site:

"Vanaf het eerste e-mail contact tot en met het afscheid een fantastische ervaring. Al onze verwachtingen werden ver overtroffen: ontvangst, ontbijt, verzorging, informatie, maar vooral ook het persoonlijke contact waren niet te overtreffen. Reviews van ons zullen ook op andere sites worden geplaatst."

Vickie en Hans, mei 2012


We hebben genoten. Heerlijk in bad, lekker ontbijt, mooie omgeving en een fantastische service. Bedankt voor de gastvrijheid.
Kleine tip:  kurkentrekker (deze tip inmiddels opgevolgd, Netty)

Groeten, Annelies en ManitaWat een prachtige plek! Alles is al gezegd. Helemaal mee eens! Wens jullie veel succes met de tuin. En minstens een week per jaar in je eigen B&B. Dank je wel voor de hartelijke verwennerijen.

Marijke en HildaWat een verwennerij. Alles was keurig verzorgd. Wij wensen jullie heel veel succes met jullie uitstekende B&B. Een echte aanrader.

Ellen en Frans
Geen opmerkingen:

Een reactie posten