vrijdag 17 januari 2014

Gastenboek juni 2013

Wat een goede uitvalsbasis voor de ELE-rally. Alles is goed berijdbaar en het is een superplek om terug te komen na vermoeiende dagen. Als we volgend jaar weer rally gaan kijken komen we zeker terug, ook al is het bijna in de achtertuin.

Kees, Miranda en WillemWe had a fabulous time, lovely breakfast, my daughter won 3 golden medals after this fantastic breakfast. Lovely people and excellent service. I felt very much at home! I will definately come back!

Shirley & GivenchyHet was hier fantastisch! Lekker geslapen, heerlijk ontbeten en lekker in de zon gezeten. Op naar Guus! Lieve groetjes,

Nina, Helma, Claudia en EstherWhat a wonderful stay we had here! A lovely quiet place, beautiful surroundings and breakfast topped it all!

Couri & BarbaraLieve Netty
Bedankt voor de goede zorgen, bedje sliep heerlijk en 't ontbijt was super! We hebben genoten (met zachte 'G')

Roel & LindaOnze 1e ervaring met B&B is bijna niet meer te overtreffen, we komen dan ook zeker nog een keer terug. Het ontbijt = gewoon pure verwennerij. Ayooo!

Henny & DickLieve Netty en Kees
Bedankt voor de geweldige gastvrijheid. Het super ontbijt. Mooie schone kamers. Het ontbrak ons aan niets. Het was mijn verjaardagscadeau van mijn zusje en broer. Een mooier cadeau had ik me niet kunnen wensen. Ik heb reuze genoten. Dank jullie wel voor de goede zorgen, ook namens Martin, Robertha en Henk.
Liefs

JoséGeweldige aankomst, goed ontbijt, alles was prima in orde. Zeker voor herhaling.
Groetjes,

Fie en HermaBedankt voor het heerlijke verblijf. We komen zeker nog eens terug.

René en VanessaBeste Netty en Kees
Wij hebben drie geweldige dagen bij jullie gehad. De gastvrijheid (je voelt je meteen thuis hier) en 's morgens het heerlijke ontbijt. Het was geweldig en we komen hier zeker nog terug.
Groetjes,

Greet en ArendOnze laatste avond in de tuin van deze prachtige B&B. Het ontvangst en de gastvrijheid die we hier hebben ervaren was subliem. Bedankt Netty en Kees.
Groetjes,

Annick & Willy

Geen opmerkingen:

Een reactie posten