donderdag 16 januari 2014

Gastenboek januari 2012

Reviews in ons gastenboek.

Januari 2012

'Gracias para todo, Netty. La comida era muy bueno y me ha gustado dar comida a las cabras. Las camas eran muy bonitas y buenas para dormir.

Besos, Kitty, Eric, Guillermo y Cindel'

Vertaling (het gezin was niet lang daarvoor naar Spanje geemigreerd en het jongste kind was de Spaanse taal al behoorlijk machtig, te zien aan de Spaanse tekst hierboven. De vertaling was ook toegevoegd.)

Dank u wel voor alles, Netty. Het eten was heel lekker en ik vond het heel leuk dat ik de geiten eten mocht geven. De bedden zagen er mooi uit en sliepen ook erg lekker. Kusjes Kitty, Eric, Guillermo en Cindel.

Wij zijn een Nederlands gezin dat woont in Spanje. We waren voor 2 weken in Nederland en hebben 3 dagen bij Carpe Diem gelogeerd. We kunnen het iedereen van harte aanbevelen.
Netty, bedankt voor de goede verzorging.

KittyHeerlijke bedden, heerlijk huisje. Kinderen hebben het ook heerlijk gehad. We komen zeker nog eens terug!
Vriendelijke groeten,

Dennis & PattyC'est magnifique!
Carpe Diem

K&DHet kon niet beter. Tot later, bedankt.

MartinBeste Netty en Kees,Jullie hebben ons heerlijk verwend met een lekker bed en heerlijk ontbijt. We gaan nu flink sleutelen en wie weet ruilen we de iron ladies in voor onze vrouwen next time.

Groeten, Jan en Frits


Jan en Frits schreven in het gastenboek op onze site het volgende:

"Geweldige bedden, zeer uitgebreid ontbijt. Neem alleen geen partner mee die snurkt. Badkamer prachtig, alles heel netjes. Bedankt Netty en Kees."

Frits en motormaatje Jan, januari 2012


Genoten van een heerlijk weekend, van de gastvrije ontvangst, kortom van alles hier. Zelfs het weer werkte uiteindelijk mee. Hartelijk dank en hopelijk tot ziens!

Anton en FennyHartelijk dank voor een op en top verzorgd verblijf, voorafgaand aan een cursus in Oirschot!

MaureenPrachtige omgeving, mooie ontvangst! Veel succes.

FlipEnorm bedankt voor de goede service. Het heeft ons aan niets ontbroken. We komen graag weer terug.

Wim en Ildiko


Uit het gastenboek op onze website:
"Het was een erg prettig weekeinde met een heerlijk ontspannen verblijf in Carpe Diem. Kaarsjes om het pad te markeren, bloemen op tafel en 's morgens een zeer uitgebreid ontbijt zodat we weer lekker op pad konden voor de tweede wandeldag.Een echte aanrader voor de wandelaar!"
Peter en Angelie, januari 2012

"Een heerlijk verwenweekend. Veel oog voor detail (bloemen op de kamer, welkomstdrankje en eigengebakken cake en niet te vergeten het heerlijke ontbijt)! Prima uitgangspunt voor On Track wandelingen."

Anton en Fenny, januari 2012

Geen opmerkingen:

Een reactie posten