donderdag 16 januari 2014

Gastenboek februari/maart 2012

Ynte en Gerry schreven een wel heel aparte review:En in het gastenboek op onze site:
" Ontvangst zeer vriendelijk. Uitgebreid en gevarieerd ontbijt. Heerlijke bedden. Zalig bubbelbad met heerlijke badproducten. Bloemen op de kamer. Prima startpunt voor wandelingen en fietstochten. Oirschot is ook een heel gezellig stadje. Kortom een echte aanrader voor kort, maar zeker ook een langer verblijf."

IJnte en Gerry, februari 2012


"Wij sluiten ons volledig aan bij de voorgaande schrijvers! De beste B&B die we tot nu toe hebben gehad! Heerlijke versgebakken appeltaart bij aankomst en we hebben zo genoten van de Nespresso-koffie dat we er thuis ook direct eentje hebben aangeschaft, haha. Heerlijke bad-en doucheproducten en door het ontspannen bad en de goede bedden kwamen we volledig uitgerust thuis. We zullen de geitjes en de kippen waar we uitzicht op hadden nog missen! Vijf tulpen meer dan waard! Verbeterpunten: Geen. Hooguit aangeven dat het een gedeeld terras, dit stond niet duidelijk vermeld maar was geen probleem op deze manier."
Danielle en Jan Dirk, maart 2012


Wij hebben genoten van een weekje Oirschot. Carpe Diem was daar een zeer belangrijk onderdeel van. Voor herhaling vatbaar.

Anne Marie en Leo
We hebben heerlijk genoten van ons verblijf! Een heerlijk ontbijt en alle ruimte om ons te ontspannen tijdens drukke tijden. Bedankt!

Ryan en MartineWe sluiten ons aan bij een ieder die lovend was over Carpe Diem! Prachtig onderkomen, heerlijk ontspannen bubbelen in bad en heerlijke bedden!
Het ontbijt overtrof alles.
Hartelijk dank voor de goede zorgen en service.
Met vriendelijke groeten,

Danielle en Jan DirkAlleen maar lovende woorden, in 1 woord: FANTASTISCH!!!
We komen graag nog eens terug :-)
Dank voor de goede zorgen, het heeft ons aan niets ontbroken.

Claudia en DanielleIk heb genoten van de natuur, de geitjes, de kippen, buizerds en eekhoorntjes. Als ik naar buiten keek voelde ik me even in een andere wereld. Dank je wel voor deze prachtige dagen, waarin ik me heerlijk heb laten verwennen in alle opzichten.

Liefs, Diana


Geen opmerkingen:

Een reactie posten