donderdag 16 januari 2014

Gastenboek februari 2013

Beste Netty & Kees,
Ons weekend hier in Carpe Diem zit er helaas weer op! Met dit luxe ontbijt kunnen we de koopzondag in 's-Hertogenbosch wel door.
Bedankt voor de goede zorgen en we komen zeker nog eens terug. Dan kunnen we de fiets- en wandelroutes eens proberen.
Doe zo voort!
Dikke tulp,

Alexander & ElineDag geweldige Gastdame- en Heer. Dit was weer een prachtige ervaring. Zelden zo'n mooie huisvesting, schitterende omgeving en geweldig ontbijt meegemaakt. Ook bedankt voor de sneeuw en alle dieren. Moet helaas weg, maar kom zeker terug.

Karen en RobWe had it all here:
comfortable beds
luxurious bathing
delicious breakfast
All thanks to our wonderful host!
Until the next!

Hayley & JasonBeste Netty,
Morgenochtend ga ik weer verder, maar ik schrijf je nu alvast want ik zou het jammer vinden als het er anders niet meer van zou komen. Dank je wel voor de gastvrijheid, service en heerlijk ontbijt. Dank je wel ook foor je muziek (geleende cd-speler) zodat ik kon mediteren en dansen. Ik heb me hier thuis gevoeld en genoten van het hier te zijn. Voor mij was het hier 'Carpe Diem' en dat maakt mijn hart blij.
Ik vind je een lieve zorgzame (gast)vrouw en wens jou alle goeds. En natuurlijk ook Carpe Diem, ik zal het zeker voortzeggen als aanrader voor mensen die er even uit willen.
En wie weet tot ziens!
Hartegroet,

PaulBeste Netty,
Heerlijk! Dat was 't hier!
Onze batterij is weer opgeladen.
We hebben genoten van je gastvrijheid, enthousiasme, de heerlijke bedden en dat lekkere bubbelbad. Het ontbijt was verwennerij!
We hopen dat je nog vele gasten blij zult maken. Wie weet komen we hier ooit weer 'ns terug en kunnen we zien hoe de tuin is aangegroeid, want ook daar hebben jullie met aandacht aan gewerkt.
Succes met jullie B&B verder.
Groetjes

Paul en LeontineHeel hartelijk bedankt voor uw goede zorgen! We hebben heerlijk genoten van de rust, gastvrijheid en uw heerlijke ontbijt!
We komen graag met mooi weer nog eens terug.
Veel succes, hartelijke groeten

Patrick & EvelineBeste Netty en Kees,
Een warm welkom met heerlijke apfelstrudel. De heerlijke ochtenden met een fruitig ontbijt. De heerlijke avonden met Rituals in het bubbelbad en onder de douche. Daarna de culinaire ervaringen in de toprestaurants. La Fleurie was de topper.
Kortom: Bedankt voor dit ontspannen & culinaire weekend.
Vooral voor de goede zorgen en de liefde waarmee jullie dit B&B runnen. Elke dag is mooi als je ervoor kiest om het te zien. Carpe Diem
Veel succes en beterschap met de geit.
Lieve groetjes,

Wilbert & MarjoleinGenoten van de onbaatzuchtige gastvrijheid. Heerlijk geslapen. Het ontbijt overtrof dat van een cruiseschip.

Koos en Janny


Geen opmerkingen:

Een reactie posten