vrijdag 17 januari 2014

Gastenboek augustus 2013

Dit was voor ons heerlijk vertoeven deze dagen. Bedankt voor jullie gastvrijheid. Wij vinden het een prachtige locatie. En het ontbijt vonden wij geweldig. Zeker tot een volgende keer.

Ad en AnnekeGelukkig zetten sommige buitenlandse gasten meteen de vertaling erbij.

Hartelijk dank voor de gastvrijheid en de prima verzorging. Heerlijk ontbijt, fijne badkamer. aan alle details is gedacht.

Bert en LiaWe hebben een super overnachting gehad. Bedankt voor de gastvrijheid en het heerlijke ontbijt!

Toby en ChantalHet was een mooie ervaring hier 2 nachten te slapen. Een comfortabele kamer en een super badkamer. Prachtige tuin, veel foto's van vlinders gemaakt. Het ontbijt was heerlijk.

Bert en NatashaHet was heerlijk om weer even terug te zijn in 'ons' Brabantse land

Tjerk & BepkeDear Netty and Kees
We had a wonderful stay in your cozy B&B. The jacuzzi was a nice break in our trip! We hope to meet you again in het near future.

Pada en FrencescoBedankt voor alles! Heerlijke plek om te zijn.

Sanne & TomBedankt, we hebben er van genoten. Heerlijk ontbijt, goede bedden en douche. We zullen het doorvertellen.
Gé en JosLieve gastvrouw,
Het is super hier, je bent echt je 5 tulpen waard. In Vlaanderen (Belgie) noemen ze dat 10 op 10 of 100%! Alles heel goed verzorgd, er ontbreekt werkelijk niets. Na volop genoten te hebben van het ontbijt, moeten we weer op huis aan, jammer. We komen graag nog eens terug en zullen reclame maken voor jullie benB. Veel succes verder en hartelijke groet.

Jaap en FrancienWe vonden het hier super!
Alles was po en top
Super vriendelijk onthaald
We hebben ervan genoten

Stig & Ines & JeppeMet 4 vriendinnen in jullie prachtige B&B. Netty bedankt voor je uitgebreide lekkere ontbijten. Alles was hier best naar onze zin. Wij maken zeker reclame voor jullie.

Germaine, Agnes, Adeline. LutgartBeste Netty en Kees
Een geweldig adres. hebben het hier erg naar onze zin gehad. Het was een prima verzorging en het ontbijt krijgt een 10+! Is zijn vijf tulpen meer dan waard! Veel succes met de voortzetting van jullie BenB!
Hartelijke groeten,

Theo, Hilde, Harry en AgnesBeste Netty en Kees
Het was 'top'. Wij hebben het erg naar ons zin gehad en hadden nog wel langer willen blijven. Alles was perfect in orde en vooral het ontbijt wsa de moeite waard. Mocht je ooit meedoen aan het B&B programma op TV dan ga je zeker winnen.
Vr. gr.

Jeltje en Louis

Geen opmerkingen:

Een reactie posten