vrijdag 17 januari 2014

Gastenboek april 2013

Ha Netty,
Bedankt voor de goede zorgen, het heerlijke ontbijt, de mooie kamer en alle leuke vogeltjes in de tuin (oh en de heerlijke koffie!).
We hebben erg genoten van je gastvrijheid.
Groetjes en wellicht tot ziens!

Wouter & HarmkeBeste Netty,
Jammer dat we nu alweer moeten gaan! We hebben het echt naar ons zin gehad hier in jullie prachtige B&B en het stadje Oirschot. Het was een zeer verzorgde kamer met alles wat we konden wensen! Een overheerlijk ontbijt met uitzicht op de mooie tuin, PRACHTIG!
Ook het bubbelbad was top en de nachtrust kwam ten goede door de hemelse bedden.
Bedankt voor alles,

Dorien en JonasHet 1e vader (47) - dochter (6) weekend. Best wel spannend maar het was top! Zalige bedden en 'n super-de-luxe ontbijt. Samen eten bij de Italiaan in Oirschot, zalig! Netty, ontzettend bedankt voor de fijne warme zorgen. Jitske gaat dit weekend nooit meer vergeten. Ontzettend bedankt en hopelijk tot snel!
Warme groetjes

Ricardo & Jitske


Beste Netty,
Bedankt voor de goede zorgen! Heerlijk als die verwennerij! Daar hebben wij van genoten. Bedankt!

Hans + JolienWat een geweldige B&B runnen jullie. Een heerlijk ontbijt met zelfgemaakte jam/fruit/smoothie; gewoon fantastisch. Een ontbijt waar je de hele dag bijna mee verder kunt. Wij hebben gefietst zat naar Eindhoven, Philips Museum, shoppen en over de heide terug (ca. 32 km). Zondag naar Middelbeers en bij nr 98 op de knooppuntenkaart: In de Bockenreijder heerlijk op het terras in de zon gezeten. Genieten van een uitzicht op paarden, paard met wagen, fietsers etc die even op het terras vertoeven. O ja, ook nog op de uitkijktoren geweest (€ 1,00 entree). Langs het kanaal terug (ca 40 km). Prima op de gehuurde fietsen (fietstas ook nog geleend). 's Avonds buiten op de stoel in de zon nog heerlijk gezeten. Kortom, we hebben het ontzettend naar de zin gehad. Heerlijk tot rust gekomen, vooral het bubbelbad (vooral niet teveel schuim gebruiken!) viel in goede aarde/ Een weekend om niet te vergeten. Bedankt voor alles!

Fedde en Marian
Geen opmerkingen:

Een reactie posten